Over E-Mega

Wie zijn we

E-Mega is gevestigd in Tilburg. Sinds 2009 verkopen ze online producten via meerdere webwinkels. Met hun sterke focus op klantenservice is E-Mega uitgegroeid tot één van Nederlands grootste webwinkels.

In een tijd van snelle nieuwe product introducties is E-Mega continu op zoek naar nieuwe en betere producten. Enthousiaste product specialisten die alle ins en outs van de producten willen weten, stellen een aantrekkelijk assortiment samen en helpen u graag bij al uw vragen!

Sterktepunten

Naast het uitstekende product assortiment, voorraad beheer en klantenservice is E-Mega zo snel gegroeid dankzij samenwerkingen met de beste bedrijven. E-Mega is partners met Nederlands bekendste en meeste betrouwbare bedrijven, zoals:

  • Magento: Wereldwijd marketleider op gebied van webwinkels
  • Facebook: Betrouwbare en eerlijke feedback van klanten
  • iDeal, Visa, Mastercard, American Express , Paypal en achteraf betalen: Gemakkelijk betalen met meestal aankoop garantie
  • PostNL / Fedex / GLS: Verzekerd verzenden met prioriteit, binnen één dag in huis! Niet thuis? Plan zelf een andere afspraak of haal hem op bij één van de vele ophaallocaties!

Onze andere webwinkels

E-Mega is onderdeel van E-Mega, een overkoepelend webwinkel bedrijf dat meer dan tien webwinkels heeft. Bent u geïnteresseerd in producten van één van onze partner webwinkels? Neem een kijkje: